Digitalt frukostmöte med Annica Bresky

Välkommen till ett digitalt frukostmöte med IVAs Näringslivsråd som gästas av Annica Bresky, vd och koncernchef Stora Enso.

Webbsändingen följer du på den här sidan - bilden ovanför förvandlas till en spelare när sändningen startar. (Uppdatera din webbläsare om spelaren inte startar vid utsatt tid)

www.iva.se/frukost_oktober
Tisdag den 5 oktober 2021 08:00 - 09:00

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

Annica Bresky utsågs till vd för Stora Enso i december 2019, och blev i och med det den första kvinnan på högsta position inom den finländska skogsindustrin.

Tillväxt, hållbara och innovativa lösningar är fokusområden för Stora Enso och i detta samtal med Näringslivsrådets ordförande Magdalena Gerger berättar Annica Bresky om hur hon leder transformationen för förnybara material, hur pandemin har påverkat verksamheten och hur det varit att som tonåring komma till Sverige, från Grekland, utbilda sig och göra karriär här.

Du följer webbinariet via streaming på den här eventsidan, och har möjlighet att delta och ställa frågor eller komma med inspel via vår chatt.

Du behöver inte boka plats för att delta, men kan göra det om du vill att vi mailar dig en påminnelse innan webbinariet startar.

Välkommen!

Under Näringslivsrådets frukostmöten delar aktuella näringslivstoppar med sig av sitt perspektiv på en högaktuell fråga, under en timmes samtal modererat av Näringslivsrådets ordförande. I vanliga fall hålls frukostmötena i Bankettsalen på IVA i Stockholm, men under rådande omständigheter till följd av covid-19 träffas vi istället digitalt.

Kontaktinformation

Katarina Mellström
Verksamhetsansvarig
Telefon 070-309 22 50

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.