Digitalt frukostmöte med Karin Bodin

Välkommen till ett digitalt frukostmöte med IVAs Näringslivsråd som gästas av Karin Bodin, Vd Polarbrödsgruppen.

Webbsändingen följer du på den här sidan - bilden ovanför förvandlas till en spelare när sändningen startar. (Uppdatera din webbläsare om spelaren inte startar vid utsatt tid)

www.iva.se/frukost_september
Onsdag den 8 september 2021 08:00 - 09:00

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

Karin Bodin är Vd för Polarbrödsgruppen, del av ägarfamiljen i Polarbröd och femte generationen bagare med rötter i Älvsbyn. Karin har också haft styrelseuppdrag i branschorganisationerna DLF och SBK, är ledamot i Umeå universitets styrelse och har mottagit flera utmärkelser för sitt ledarskap, bland annat Hållbart ledarskap 2014 och Årets ledare i Norrbotten 2020.

I ett samtal med Näringslivsrådets ordförande Magdalena Gerger berättar Karin Bodin om hur hon och företaget har agerat efter den svåra branden i Polarbröds stora bageri i Älvsbyn förra sommaren, vad som varit svårast i krishanteringen och hur hon ser på framtiden.

Vi får också veta mer om initiativet CHARM, Centrum för hållbar attraktiv resilient mat- och dryckesproduktion, som Polarbröd och Älvsbyns kommun startat tillsammans för att skapa en blomstrande och hållbar livsmedelssektor i Norrbotten.

Du följer webbinariet via streaming på den här eventsidan, och har möjlighet att delta och ställa frågor eller komma med inspel via vår chatt.

Du behöver inte boka plats för att delta, men kan göra det om du vill att vi mailar dig en påminnelse innan webbinariet startar.

Välkommen!

Under Näringslivsrådets frukostmöten delar aktuella näringslivstoppar med sig av sitt perspektiv på en högaktuell fråga, under en timmes samtal modererat av Näringslivsrådets ordförande. I vanliga fall hålls frukostmötena i Bankettsalen på IVA i Stockholm, men under rådande omständigheter till följd av covid-19 träffas vi istället digitalt.

Kontaktinformation

Katarina Mellström
Verksamhetsansvarig
Telefon 070-309 22 50

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.