Digitalt frukostmöte med Lars-Johan Jarnheimer

Välkommen till ett digitalt frukostmöte med IVAs Näringslivsråd som gästas av Lars-Johan Jarnheimer, styrelseordförande Telia Company och Ingka Holding B.V.

Webbsändingen följer du på den här sidan - bilden här ovanför förvandlas till en spelare när sändningen startar. 

www.iva.se/NRfrukost_april
Tisdag den 13 april 2021 08:00 - 08:55

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

Lars-Johan Jarnheimer, företagsledare och nuvarande styrelseordförande för Telia Company och Ingka Holding B.V, har en lång och bred erfarenhet av både operativ ledning och styrelseuppdrag i bolag som Tele2, Comviq, HM och IKEA (Ingka Holding) och tilldelades 2003 tidningen Affärsvärldens utmärkelse Årets ledare.

I ett samtal med Näringslivsrådets ordförande Magdalena Gerger delar Lars-Johan Jarnheimer med sig av sina erfarenheter och tankar kring bland annat:

  • Ledarskap och rekrytering av ledare
  • Skillnader och likheter mellan operativ ledning och styrelseuppdrag
  • Vikten av kundorientering
  • Vad vi kan göra för att stärka Sveriges konkurrenskraft.

Du följer webbinariet via streaming på den här eventsidan, och har möjlighet att delta och ställa frågor eller komma med inspel via vår chatt.

Du behöver inte boka plats för att delta, men kan göra det om du vill att vi mailar dig en påminnelse innan webbinariet startar. 

Välkommen! 

Under Näringslivsrådets frukostmöten delar aktuella näringslivstoppar med sig av sitt perspektiv på en högaktuell fråga, under en timmes samtal modererat av Näringslivsrådets ordförande. I vanliga fall hålls frukostmötena i Bankettsalen på IVA i Stockholm, men under rådande omständigheter till följd av covid-19 träffas vi istället digitalt.

Kontaktinformation

Katarina Mellström
Ansvarig utvecklingskontoret
Telefon 070-309 22 50

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.