Digitalt frukostmöte med Lars Stugemo

Välkommen till ett digitalt frukostmöte med IVAs Näringslivsråd som gästas av Lars Stugemo, under 20 år VD och koncernchef för IT-konsultbolaget HiQ International AB.

Webbsändingen följer du på den här sidan - bilden ovanför förvandlas till en spelare när sändningen startar.

www.iva.se/NRfrukost_juni
Tisdag den 1 juni 2021 08:00 - 09:00

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

Lars Stugemo lämnade posten som VD och koncernchef för HiQ i november 2020, efter 25 år i bolaget varav de sista 20 på högsta position. Idag är han rådgivare och styrelseproffs, med engagemang i bland annat Camfil AB och Lime Technologies. Lars är också IVA-ledamot och medlem i styrelsen för IVAs Näringslivsråd.  

I ett samtal med Näringslivsrådets ordförande Magdalena Gerger delar Lars med sig av sina erfarenheter av att leda i med- och motgång. HiQ, som Lars var med och startade 1995, var noterade i hela 86 kvartal och har betecknats som den mest lönsamma stjärnan bland börsens IT-bolag under sin resa genom ”IT-boom, IT-boom bust, Lehman-krasch, Euro-kris, DigiBoom och Covid-19-stopp” som Lars själv beskriver det.

Ämnen som säkert kommer att tas upp i samtalet:

  • Företagskultur och ledarskap
  • Teknikutvecklingens betydelse – då och framåt
  • Förutsättningar för entreprenörskap – utmaningar och möjligheter
  • Kunskapsintensiva tjänsteföretag och deras roll i Sverige

Du följer webbinariet via streaming på den här eventsidan, och har möjlighet att delta och ställa frågor eller komma med inspel via vår chatt.

Du behöver inte boka plats för att delta, men kan göra det om du vill att vi mailar dig en påminnelse innan webbinariet startar.

Välkommen!

Under Näringslivsrådets frukostmöten delar aktuella näringslivstoppar med sig av sitt perspektiv på en högaktuell fråga, under en timmes samtal modererat av Näringslivsrådets ordförande. I vanliga fall hålls frukostmötena i Bankettsalen på IVA i Stockholm, men under rådande omständigheter till följd av covid-19 träffas vi istället digitalt.

Kontaktinformation

Katarina Mellström
Verksamhetsansvarig
Telefon 070-309 22 50

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.