Fraunhofer-Chalmers Center Jubileumskonferens - dags att fira framgångsrikt tysk-svenskt innovationssamarbete

Hur kan modellering och simulering öka ditt företags innovationskraft och bidra till effektivare produktionen?

Konferens inom ramen för German Swedish Tech Forum

Chalmers University of Technology, Chalmersplatsen 1, Göteborg
Tisdag den 29 maj 2018 11:30 - 15:30

Tyska Fraunhofer-Gesellschaft är en av världens största forskningsorganisationer. Det bedriver innovationssamarbeten i flera länder, bland annat med Chalmers i Sverige. Fraunhofer-Chalmers forskningscenter för industriell matematik (FCC) i Göteborg grundades av Chalmers och Fraunhofer-Gesellschaft. Syftet är för att genomföra och främja matematisk forskning till nytta för industri, handel och offentliga institutioner. FCC är idag en fast del  av Fraunhofer. Nu tar vi nästa steg i vår affärsutveckling. Detta vill vi fira tillsammans med dig.

Sedan starten år 2001 har FCC har genomfört mer än 500 industriella forskningsprojekt och samarbetat med nästan 200 företag. Kunderna, både små och stora företag, kommer från alla typer av branscher som teknik- och bilindustrin, läkemedel, papper och förpackningar, elektronik, energi samt informations- och kommunikationsteknik.

Anmälan görs här.

Konferensen är en del av German Tech Tech Forum, där Tysk-Svenska Handelskammaren ocih IVA bjuder in svenska och tyska industriföretag att diskutera utveckling och effektivisering av produktionen i framtidens smarta fabriker.

{Facts box}

Kontaktinformation

Jan Westberg
Projektledare
Telefon 08-791 30 49

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.