Frukostmöte med Carina Åkerström

Välkommen till frukostmöte med IVAs Näringslivsråd och Carina Åkerström, Vd och koncernchef för Handelsbanken sedan våren 2019 - och utsedd till Näringslivets mäktigaste kvinna 2020 av Dagens Industri.

Streamas live

Carina Åkerström, Vd och koncernchef Handelsbanken.

IVAs konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm.
Hitta hit
Måndag den 21 september 2020 08:00 - 08:55

Boka event

Välj aktiviteter på nästa sida

Under Näringslivsrådets frukostmöten delar aktuella näringslivstoppar med sig av sitt perspektiv på en högaktuell fråga, under en timmes samtal modererat av Näringslivsrådets ordförande. Frukostmötena hålls i bankettsalen hos IVA på Grev Turegatan i Stockholm, en lokal från 1898 som är en av få delar av fastigheten som överlevde den stora branden 1913 och som dåtidens press beskrev som ”troligen Stockholms största och vackraste festsal i guld och vitt”. Frukosten, som serveras av restaurang Grodan, intas vid runda bord för att främja interaktion och samtal. 

Frukostmötet är öppet för alla, men kostnadsfria för studenter och medlemmar i Näringslivsrådet, och kan ses live (och i efterhand) via streaming på iva.se.

 

Information med anledning av Corona-viruset, Covid 19

Med hänsyn till status och utveckling av Covid-19 har vi på IVA beslutat om att uppdatera våra riktlinjer. Alla planerade event  under våren skjuts upp, ställs in eller genomförs på distans/streaming. Vi uppdaterar löpande alla anmälda via epost.

Kontaktinformation

Gustaf Wahlström
Projektkoordinator
Telefon 08-791 30 04

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.