Digitalt frukostmöte med Carina Åkerström

Välkommen till höstens första frukostmöte med IVAs Näringslivsråd!

Webbsändingen följer du på den här sidan - bilden här ovanför förvandlas till en spelare när sändningen startar. (Ibland kan du behöva uppdatera sidan för att spelaren ska komma fram).

Webbinarium
Måndag den 21 september 2020 08:00 - 08:55

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

Carina Åkerström, Vd och koncernchef för Handelsbanken delar med sig av sitt perspektiv under rubriken Handelsbankens affärsmodell på 20-talet - hur passar den med digitalisering, regelverk och hållbarhet?

Carina Åkerström tillträdde som Vd och koncernchef för Handelsbanken, där hon varit anställd sedan 1986, våren 2019. Våren 2020 utsågs hon till Näringslivets mäktigaste kvinna av Dagens Industri.

Under Näringslivsrådets frukostmöten delar aktuella näringslivstoppar med sig av sitt perspektiv på en högaktuell fråga, under en timmes samtal modererat av Näringslivsrådets ordförande Magdalena Gerger.

I vanliga fall hålls frukostmötena i Bankettsalen på IVA i Stockholm, men under rådande omständigheter till följd av covid-19 träffas vi istället digitalt. Du följer webbinariet via streaming på den här eventsidan, och har möjlighet att delta och ställa frågor eller komma med inspel via Mentimeter.

Välkommen!

Kontaktinformation

Gustaf Wahlström
Projektkoordinator
Telefon 08-791 30 04

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.