Frukostmöte med IVAs Näringslivsråd och Allison Kirkby

Välkommen till frukostmöte med IVAs Näringslivsråd som gästas av Allison Kirkby, vd och koncernchef för Telia Company. I ett samtal med Erik Ekudden delar Allison med sig av sina erfarenheter av en bransch i ständig förändring.

Livesändningen av eventet visas här. (Bilden förvandlas till spelare när eventet börjar. Om inte kan du behöva ladda om sidan) 

IVAs konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm eller digitalt via länken iva.se/frukost_oktober22
Hitta hit
Onsdag den 5 oktober 2022 08:00 - 09:00

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

Skotska Allison Kirkby är utbildad revisor och inledde sin yrkeskarriär med att under två decennier arbeta på Procter & Gamble i olika finansiella och operationella roller. 2010 startade hennes resa i teknik, medie- och telekombranschen, initialt på Virgin och därefter som finansdirektör på Shine Group, en del av 21st Century Fox. Mellan 2014 och 2018 var hon på Tele2, första året som finansdirektör och sedan som vd och koncernchef. Allison var därefter koncernchef på TDC Group, innan hon tillträdde sin nuvarande roll som vd och koncernchef för Telia Company i maj 2020.

I ett samtal med Erik Ekudden, CTO på Ericsson och vice ordförande i IVAs Näringslivsråd, berättar Allison om den stora förändringsresa som telekombranschen är mitt uppe i. Hur arbetar Telia strategiskt med teknikutveckling, partnerskap och kundorientering för att stärka konkurrenskraft, lönsamhet, och hållbarhet? Allison delar också med sig av sina erfarenheter av att vara icke svensk ledare i svenska bolag.

Frukost serveras från klockan 7.30 – observera att anmälan till att delta på plats är bindande.

Seminariet kan också ses live via streaming, eller i efterhand på den här event-sidan. 

Samtalet kommer att hållas på engelska. 

Välkommen!

Under Näringslivsrådets frukostmöten delar aktuella näringslivstoppar med sig av sitt perspektiv på en högaktuell fråga, under en timmes samtal modererat av ordförande eller annan representant för IVAs Näringslivsråds styrelse.

Kontaktinformation

Monica Sannerblom
Projektkoordinator
Telefon 08-791 29 43

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.