Frukostmöte med IVAs Näringslivsråd och Christian Levin

Välkommen till frukostmöte med IVAs Näringslivsråd som gästas av Christian Levin, vd och koncernchef Scania och Traton SE. I ett samtal med Magdalena Gerger delar Christian med sig av sina erfarenheter av att leda transformation av en hel bransch.

IVA konferenscenter, Grev Turegatan 16 i Stockholm
Hitta hit
Måndag den 28 november 2022 08:00 - 09:00

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

Christian Levin började på Scania 1994 som trainee, och har sedan dess haft flera ledande positioner inom företaget, i Sverige och globalt. Idag är Christian koncernchef och vd för Scania och Traton, en världsledande tillverkare av kommersiella fordon och hållbara transportlösningar.

I ett samtal med Magdalena Gerger, ordförande i IVAs Näringslivsråd, lyfts frågan om hur det är att leda en organisation under mycket dynamiska omständigheter. Digitalisering, elektrifiering, globalisering, hållbarhetskrav och inte minst den rådande energikrisen är alla starka drivkrafter bakom den nu pågående omställningen mot ett i grunden förändrat transportsystem.

Hela mobilitetsvärlden – förflyttning och transporter av människor och varor – går mot elektriska och helt uppkopplade transporter med autonom körning. Mitt i denna "perfekta storm" står Traton och Scania, som fått utökat mandat inom Volkswagen Group och leder hela lastbils- och bussaffären globalt, med en tydlig strategi att vara med och leda omvandlingen. Hur ska de lyckas med det – dessutom i en värld där Tech-jättar numera sätter en del av agendan?

Välkommen till ett spännande samtal med möjlighet att delta med egna frågor!

Under Näringslivsrådets frukostmöten delar aktuella näringslivstoppar med sig av sitt perspektiv på en högaktuell fråga, under en timmes samtal modererat av Näringslivsrådets ordförande. 

Kontaktinformation

Catharina Jevrell
Verksamhetsansvarig
Telefon 070-313 23 26

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.