Frukostmöte med IVAs Näringslivsråd och Magnus Groth

Välkommen till frukostmöte med IVAs Näringslivsråd som gästas av Magnus Groth, vd och koncernchef för det globala hygien- och hälsobolaget Essity.

IVA konferenscenter, Grev Turegatan 16 i Stockholm
Hitta hit
Fredag den 17 februari 2023 08:00 - 09:00

Boka event

Välj aktiviteter på nästa sida

Magnus Groth är vd och koncernchef för det ledande globala hygien- och hälsobolaget Essity. I ett samtal med Magdalena Gerger, ordförande i IVAs Näringslivsråd, kommer Magnus att berätta om företagets arbete med innovation, hållbarhet och digitalisering för att öka bolagets konkurrenskraft och lönsamma tillväxt.

Branschen präglas av stora investeringar i forskning och innovation. Samtidigt lever vi i en geopolitisk verklighet som innebär energiförsörjningsproblematik och påverkade värdekedjor. Vad står Essity inför för vägval? Hur ser strategin framåt ut? Vad krävs för att leda en stor och global organisation under dynamiska och ibland tuffare tider och omständigheter?

Bolaget har världsledande varumärken och försäljning i 150 länder och 48 000 medarbetare världen över. År 2022 uppnådde Essity en försäljning om 156 miljarder SEK och är ett av de 10 största bolagen på OMX30.

Välkommen till ett intressant samtal med möjlighet att delta med egna frågor!

Under Näringslivsrådets frukostmöten delar aktuella näringslivstoppar med sig av sitt perspektiv på en högaktuell fråga, under en timmes samtal modererat av Näringslivsrådets ordförande. 

Kontaktinformation

Emma Nilsson
Koordinator
Telefon 072-0762542

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.