Frukostmöte med IVAs Näringslivsråd och Robert Falck

Välkommen till frukostmöte med IVAs Näringslivsråd som gästas av Robert Falck, vd och grundare av Einride. Nu öppnar vi äntligen upp för fysiskt deltagande på plats i Bankettsalen på IVA, men du kan också följa webbinariet via streaming.

Livesändningen av eventet visas här. (Bilden förvandlas till spelare när eventet börjar. Om inte kan du behöva ladda om sidan) 

Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA), Grev Turegatan 16, Stockholm eller www.iva.se/frukost_april
Torsdag den 21 april 2022 08:00 - 08:55

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

Robert Falck är serieentreprenör och medgrundare till ett flertal bolag, civilingenjör i ekonomi och finans med en B.Sc och M.Sc. i maskinteknik, och en fil.kand. i Business. 2016 startade han det svenska Tech-bolaget Einride, som utvecklar transportlösningar baserade på elektriska och autonoma fordon och är ledande i omställningen till hållbara transporter.

I ett samtal med Maria Rankka, vice ordförande i IVAs Näringslivsråd, berättar Robert om sin spännande resa från fabriksgolv till grundandet av Einride. Vi får ta del av både personliga och professionella erfarenheter och höra om världens första autonoma körupplevelse.

Antalet deltagare på plats på IVA är begränsat, boka redan idag för att säkra din plats. Frukost serveras från 7.30. 

Seminariet kan också ses live via streaming, eller i efterhand på den här event-sidan.

Välkommen!

Under Näringslivsrådets frukostmöten delar aktuella näringslivstoppar med sig av sitt perspektiv på en högaktuell fråga, under en timmes samtal modererat av ordförande eller annan representant för Näringslivsrådets styrelse.

Kontaktinformation

Katarina Mellström
Verksamhetsansvarig
Telefon 070-309 22 50

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.