IVAs roll i den gröna omställningen – möt IVAs vd Tuula Teeri vid IVA Syds årsmöte

För att möta klimatförändringarna och andra samhällsutmaningar är en hållbar omställning nödvändig. Ny teknik och forskning spelar en nyckelroll. Vilken ska IVAs roll vara? Vilken är framtidsstrategin? Hur kan det internationella nätverket av ingenjörsvetenskapsakademier bidra?

Välkommen till seminarium med IVAs vd Tuula Teeri vid IVA Syds årsmöte.

Medicon Village, Scheeletorget 1, Lund, Gamla gästmatsalen, byggnad 302
Fredag den 10 december 2021 12:00 - 14:30

Boka event

Välj aktiviteter på nästa sida

Under sin drygt hundraåriga historia har IVA bidragit till att lösa aktuella samhällsutmaningar. Nu står frågor som klimatet, den gröna omställningen (där digitaliseringen spelar en central roll) och elektrifieringen i fokus. Inom alla områden finns möjligheter för Sverige att bidra och samtidigt stärka vår konkurrenskraft.

Vid seminariet i anslutning till IVA Syds årsmöte talar IVAs vd professor Tuula Teeri om IVAs roll i omställningen, akademins framtidsstrategi och hur den ska förverkligas. Det blir också tid för diskussion och frågor.

Det verkar som vi kan genomföra ett fysiskt möte den 10 december. Det var länge sedan och vi vet att många sett fram emot att ses  i ett IVA Syd-sammanhang. Därför inleder vi med en gemensam lunch på Medicon Village i Lund. Sedan följer de korta årsmötesförhandlingarna och seminariet med Tuula Teeri.

Varmt välkommen!

Per Eriksson, ordförande IVA Syd

Kontaktinformation

Jan Westberg
Kommunikationsansvarig
Telefon 08-791 30 49

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.