Företagstävlingen Smart industri 5 år

Möt tidigare vinnare och årets pristagare i företagstävlingen Smart industri, som uppmärksammar och belönar företag som tar vara på digitaliseringens möjligheter på ett smart och innovativt sätt.

Prisutdelningen streamas live. Du behöver inte boka för att titta, men kan göra det om du vill att vi mailar dig en påminnelse innan start.

www.iva.se/prisutdelning-smart-industri
Torsdag den 11 februari 2021 11:00 - 12:00

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

Sex företag har utsetts till finalister i den femte omgången av företagstävlingen Smart industri: Climeon, LumenRadio, OP Teknik, MTEK Industry, Somas Instrument och ZeroPoint Technologies. Under webbinariet avslöjas vilka som blir 2020 års pristagare och eventuella mottagare av hedersomnämnanden. 

Medverkar gör bl.a Johan Carlstedt projektledare IVAs Smart industri, Johan Weigelt vice vd IVA och juryordförande företagstävlingen Smart industri, och Mia Rolf CEO Ideon Science Park och medlem i urvalskommittén företagstävlingen Smart industri.

Prisutdelningen avslutar Smart industri-dagarna 2021, en digital konferens för aktörer inom det företags/-innovationsfrämjande systemet, som arrangeras av Tillväxtverket och Vinnova den 10-11 februari. 

Syftet med företagstävlingen Smart industri är att stimulera små och medelstora företags digitala transformation genom att lyfta fram goda exempel som kan visa vägen framåt. Tävlingen, som instiftades av Siemens, Teknikföretagen och IVA, har genomförts årligen sedan 2016. Finalister och vinnare representerar vitt skilda branscher och affärsområden men har riktigt smart digitalisering som gemensam nämnare. 

Kontaktinformation

Monica Sannerblom
Projektkoordinator
Telefon 08-791 29 43

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.