R2B Wake Up Call

Hur nyttiggör vi forskning med potential att förändra världen?
www.iva.se/r2b-wake-up
Onsdag den 2 september 2020 09:15 - 10:00

Anders Sahlman i samtal med: Olle Torpman, Doktor i praktisk filosofi, Universitetsadjunkt i djuretik vid SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, Mouna Esmaeilzadeh, Läkare, hjärnforskare, entreprenör och TV-profil, Cecilia Molinder, First Line Manager Roller Compaction & NPI på AstraZeneca (ordförande i IVAs studentråd 2016-2017), Johan Kuylenstierna, Vice ordförande i Klimatpolitiska Rådet. 

Samtalet kan ses separat, eller som en upptakt till webbinariet R2B Summit senare samma förmidag. R2B Summit är en årlig nationell mötesplats dit utvalda forskare från högskolor, universitet och institut och beslutsfattare med ansvar för innovation, forskning och utveckling på företag och organisationer bjuds in. I år är vi helt digitala och bjuder in allmänheten att ta del av delar av programmet via live-streaming. 

Webbinariet arrangeras av projektet Research2Business, som drivs för att stärka Sverige i att vara ledande på att omvandla akademisk forskning till innovation och konkurrenskraft i näringslivet. Målet är att öka samverkan mellan forskare på högskolor och universitet och företag för allas gemensamma nytta. 

Partners och finansiärer

R2B startades av IVA i december 2017 och är en långsiktig satsning som drivs i samarbete med organisationer, företag, högskolor och universitet och deras innovationskontor.

Kontaktinformation

Malin Mohr
Projektledare
Telefon 073 - 635 93 50

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.