Svensk beredskap i oroliga tider

Sveriges inre och yttre säkerhet: vilka är utmaningarna och vilka förändringar krävs? Dessa viktiga frågor med fokus på granskande journalistik, påverkanskampanjer, kriminalitet och nya cyberhot belyses i ett seminarium i samband med utdelning av IVAs pris för vetenskaplighet i journalistiken – Hans Bergström-priset.

Livesändningen av eventet visas här. (Bilden förvandlas till spelare när eventet börjar. Om inte kan du behöva ladda om sidan) 

Webbinarium
Torsdag den 9 juni 2022 17:45 - 19:00

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

På prisutdelningen medverkar Marcus Wallenberg, preses IVA samt Tuula Teeri, vd IVA och ordförande för juryn. 

På seminariet i anslutning till prisutdelningen medverkar, utöver årets pristagare Lasse Wierup, journalist, Hans Bergström, IVA-ledamot, docent i statsvetenskap,  Pontus Johnson, IVA-ledamot, professor i nätverk och systemteknik vid KTH, Anne-Marie Eklund Löwinder, IVA-ledamot, informations- och IT-säkerhetsexpert, Camilla Asp, överdirektör på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Mikael Tofvesson, operativ chef på Myndigheten för psykologiskt försvar, Ola Billger, kommunikationschef och talesperson för underrättelsetjänsten FRA. 

Moderator är Katarina Andersson, journalist.

Detta genomförs i samband med sommarens Akademisammankomst, vi ber därför de IVA-ledamöter med flera som fått en kallelse med e-postinbjudan att besvara denna.   

Varmt välkommen!

Kontaktinformation

Per Andersson
Pressansvarig
Telefon 072-071 39 73

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.