Webbinarium för dig som vill söka till Junior Academy

Vill du få hjälp med din ansökan till Junior Academy? Då ska  delta i IVAs webbinarium den 23 maj.

Webbinarium med Junior Academy, ett samarbete mellan IVA och the New York Academy of Sciences

https://zoom.us/j/617674595
Torsdag den 23 maj 2019 20:05 - 20:35

Om du är mellan 13 och 18 år har du chansen att tillsammans med ungdomar från hela världen lösa mänsklighetens stora utmaningar i Junior Academy. Bästa team får presentera sin lösning vid en konferens i New York.

I Junior Academy kommer du att arbeta i ett team med ungdomar från andra länder över hela världen. Tillsammans tar ni er an utmaningar och löser problem på riktigt. Söker information och avgör vad som går att använda. Testar idéer, provar många lösningar innan ni hittar den rätta. Precis som forskare gör på universitet och företag.

Först gäller det att söka. Hur det går till kan du läsa om här. Men du kan få mer inspiration och handfast hjälp i det webbinairum torsdagen den 23 maj som leds av Maja Neiman från IVA. Då kan du ställa frågor till Maja och se vad andra frågar om.

Webbinariet är en livesändning som pågår mellan 20:05-20:35 och du klickar här för att vara med. Det hålls i en application som heter Zoom. För att det ska fungera på bästa sätt ska du ladda ner en mjukvara. Klicka gärna på länken och ladda ner i god tid innan det börjar. Eftersom vi vill att alla ska hinna ansluta till Zoom så startar presentationen kl 20.05.

Kontaktinformation

Maja Neiman
Projektledare
Telefon 08-791 29 70

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.