IVA Väst sommarmingel

Välkommen till IVA Väst Sommarmingel

Ågrenska villan, Högåsplatsen 2, Göteborg
Hitta hit
Onsdag den 13 juni 2018 17:00 - 19:30

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

Vi kan se tillbaka på ett intensivt och intressant år med IVA Väst, där vi fått ta del av spännande talare och debatter. Jag vill tacka er alla som på olika sätt bidragit eller deltagit på seminarier och andra aktiviteter.

Vi fortsätter med tidigare succén, som vi snart kan betrakta som en sommartradition, nämligen IVA Västs Sommarmingel, exklusivt för dig som är IVA-ledamot eller medlem genom Näringslivsrådet. Precis som förra året fokuserar vi på ledarskap och på IVAs nationella verksamhet. Vi får besök av IVAs nya vd Tuula Teeri som ser fram emot att träffa alla ledamöter och näringslivsrådsrepresentanter i väst. Tuula kommer berätta för oss om sin syn på IVAs framtid och hur det nystartade strategiarbetet kommer att berika och utveckla IVA.

I år har vi bjudit in Hanna Fager, HR-chef på Volvo Cars. Volvo Cars har som vi alla vet just nu en strålande utveckling, men även när bolag växer kraftigt finns det ledarskapsutmaningar. Inom bilindustrin idag behövs både verkstadsingenjörer och IT-experter. Hur hinner företag rekrytera och hitta rätt talanger? Hur arbetar Volvo för att kultur och värderingar ska genomsyra hela företaget? Vilka förändringar ser Hanna i ledarskapet om man jämför med tiden då företaget hette Volvo Personvagnar? Hur jobbar man på HR avdelningen för att stötta cheferna? Dessa och många andra frågor får vi chans att ställa till Hanna.

Efter seminariet minglar vi, äter gott och pratar med varandra i den ljumma sommarkvällen.

Varma sommarhälsningar

Marianne Dicander Alexanderssonordförande IVA Väst

Kontaktinformation

Gustaf Wahlström
Projektkoordinator
Telefon 08-791 30 04

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.