IVA Väst Sommarmingel 2019

Ågrenska villan - Högåsplatsen 2, 412 56 Göteborg
Hitta hit
Torsdag den 13 juni 2019 17:00 - 20:00

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

En lite annorlunda första säsong med IVA Väst går mot sitt slut. Vårens stora jubileumsseminarium den 11 april tillsammans med Avd III #Göteborg100 - Ett hållbart samhälle i förändring, blev otroligt uppskattat. Jag vill tacka er alla som var där, och på olika sätt bidrog till att dagen blev lyckad. Ett sammandrag av seminariet ligger på IVAs webb här

Vi fortsätter vår sommartradition, IVA Västs sommarmingel, exklusivt för dig som är IVA-ledamot eller medlem i Näringslivsrådet. Precis som tidigare år fokuserar vi på IVAs nationella verksamhet och på ämnet ledarskap. Under kvällen får vi veta mer om IVAs nya strategi och hur akademiens arbetssätt kommer att utvecklas de kommande åren.

Varje år förgyller vi kvällen med en extern talare som får ta plats i ”heta ledarstolen”. Tidigare år har vi haft äran att intervjua Hanna Fager, Volvo, Dennis Nobelius, Zenuity och Tom Johnstone, Husqvarna Group som inspirerat med goda råd om ledarskap.

I årets ”heta ledarstol” sätter vi Jan Carlson vd och styrelseordförande på Veoneer och styrelseordförande på Autoliv. I ”firechat”-dialog kommer vi att prata om hur det är att på amerikanskt vis ha dubbla roller som styrelseordförande och vd, hur man leder en avknoppning av företaget och många andra spännande frågeställningar.

Efter seminariet minglar vi, knyter kontakter och äter gott i den ljumma sommarkvällen. Allt under IVA Väst:s motto: intellektuell spänst under trivsamma former.

Varma sommarhälsningar

Marianne Dicander Alexanderssonordförande IVA Väst

Kontaktinformation

Gustaf Wahlström
Projektkoordinator
Telefon 08-791 30 04

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.