R2B Sessions - aktuell forskning för hållbar krisberedskap med fokus på samhällets sårbarhet

Är du beslutsfattare med intresse av aktuell forskning som är redo för samverkan och nyttiggörande? Missa inte tillfället att möta aktuella forskningsprojekt från IVAs 100-lista, på temat hållbar krisberedskap och med koppling till beredskap för vårt samhälles sårbarhet och infrastruktur. R2B Sessions genomförs vid detta tillfälle tillsammans med Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB.

Digitalt möte - Zoom-länk för deltagande mejlas till anmälda
Torsdag den 17 mars 2022 14:00 - 15:30

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

I R2B Sessions, som är exklusiva för anmälda deltagare, ger vi dig möjlighet till fördjupade presentationer av forskningsprojekt från IVAs 100-lista. Forskarna du möter söker kontakt för samverkan kring fortsatt utveckling, tillämpning och nyttiggörande av sin forskning.

Mötesformatet syftar till att ge mer till alla deltagare än en vanlig presentation genom att erbjuda mer tid till dialog och fördjupad förståelse – och eventuellt öppna upp nya dörrar för samverkan.

De fem forskningsprojekt som presenteras:

Medverkar gör också:

  • Charlotte Petri Gornitzka, Generaldirektör MSB
  • Tuula Teeri, VD IVA
  • Jim Kronhamn, Forskningschef MSB
  • Malin Mohr, projektledare IVAs Research2Business
  • Anders Sahlman, moderator

Som deltagare kommer du ges möjlighet att ställa frågor till de medverkande forskarna. Antalet platser är begränsat, så anmäl dig redan idag för att säkra din medverkan. Först till kvarn-principen används men vi förbehåller oss rätten att ge plats till beslutsfattare inom näringsliv och samhälle.

Välkommen med din anmälan!

Mötet arrangeras av IVAs projekt Research2Business, R2B i samarbete med MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. MSB, är en statlig myndighet med ansvar för att stödja samhällets beredskap för olyckor, kriser och civilt försvar.

msb_logotyp_svensk.png

Partners och finansiärer

R2B startades av IVA i december 2017 och är en långsiktig satsning som drivs i samarbete med organisationer, företag, högskolor och universitet och deras innovationskontor. Vinnova finansierar projektet under de fyra första årens pilotverksamhet.

Kontaktinformation

Olle Wallin
Projektledare
Telefon 072-070 15 55

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.