Sommarmingel IVA Väst, Torsdag den 15 juni 2017 17:00 - 19:30

Vi kan se tillbaka på en intensiv och intressant vår med IVA Väst där vi fått ta del av spännande talare, debatter och studiebesök.

 

Ågrenska villan, Högåsplatsen 2, Göteborg
Hitta hit
Torsdag den 15 juni 2017 17:00 - 19:30

Bokningen är stängd

Bokningen är stängd

Vi fortsätter med föregående års succé; Sommarmingel exklusivt för dig som är IVA-ledamot eller medlem genom Näringslivsrådet. Precis som förra året så fokuserar vi på ledarskap och IVAs Nationella verksamhet. Från IVA i Stockholm får vi besök av projektledare Johan Carlstedt. Johan leder IVAs innovationsarbete och han kommer berätta om IVAs satsning inom Entreprenörskap inför IVAs 100-års jubileum. Projektchef Magnus Breidne, som ni träffade förra året, gästar oss igen och uppdaterar oss på vad som händer inom IVAs kansliverksamhet.  

IVAs värdegrund bygger på kvalitet, kompetens och att ligga i framkant. Förra årets gäst i ”heta ledarstolen” var Tom Johnstone. I år ska vi lyssna till en ledare för ett helt nystartat företag som verkligen ligger i framkant, nämligen Zenuity, ett J/V mellan Autoliv och Volvo som ska utveckla dagens och morgondagens mjukvara för självkörande bilar. Spännande att höra hur vd Dennis Nobelius tänker när han startar upp ett bolag som ska utmana Google, Tesla och andra multinationella bolag. Leder han mjukvaru- och algoritm-hjältarna ”IT nördarna” annorlunda än Volvo ingenjörerna? Mer information om Zenuity hittar du här: https://www.zenuity.com

Kontaktinformation

Gustaf Wahlström
Projektkoordinator
Telefon 08-791 30 04

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.