Månadsbrev oktober 2022

Hej,

Detta blir sista gången ni får ett månadsbrev av mig i det här formatet. Från och med nu samlas alla IVAs utskick i ett och samma nyhetsbrev, som skickas varannan tisdag under rubriken ”Aktuellt från IVA”. Där kommer du också att kunna läsa om andra IVA aktiviteter som jag hoppas kan intressera dig. Om du inte redan är prenumerant kan du enkelt anmäla dig här intill.

Det insamlingsarbete som jag ansvarade för under IVAs jubileumsår 2019 har ju bidragit till att IVA kunnat jobba långsiktigt med två för Sverige viktiga satsningar – kunskap och entreprenörskap. Det hade inte varit möjligt utan era generösa bidrag och för detta är vi förstås mycket tacksamma. Det har blivit många månadsbrev sedan insamlingen avslutades och många trevliga möten och samtal där jag fått möjlighet att uppdatera er om vad som händer inom respektive fokusområde.

Vid årsslutet 2022/2023 lämnar jag IVA och därför vill jag ta tillfället i akt och tacka er alla för väldigt gott samarbete.

Har du frågor och funderingar kan du i fortsättningen ta direktkontakt med Johan Carlstedt avseende entreprenörskap och Michael Jacob avseende kunskapstemat.

Ha det så bra och vem vet, våra vägar kanske korsas en annan gång någon annan stans.

Mvh Katarina

Kontaktinformation

Katarina Mellström
Verksamhetsansvarig
Telefon 070-309 22 50

Prenumerera

Nyhetsbrevet Aktuellt från IVA skickas varannan tisdag (udda veckor) och ger dig senaste nytt om vad som händer på IVA - och inbjudningar till alla våra evenemang.

Integritetspolicy