Lediga jobb

Här ser du alla aktuella lediga jobb på Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA).
marvin-meyer-SYTO3xs06fU-unsplash.jpg

IVA-projektet Tekniksprånget söker en kommunikatör med fokus på målgruppen unga vuxna

Läs mer och ansök

Vi söker redovisningsansvarig

I rollen som redovisningsansvarig för akademien och några av IVA:s 16 stiftelser kommer du att planera och leda arbetet vid månads- och helårsbokslut samt ansvara för att akademien följer god redovisningssed och IVA:s interna regelverk. Du säkerställer att redovisningen håller hög kvalitet i alla delar, samt utvecklar och implementerar rutiner och mallar. Du håller dig uppdaterad inom redovisningsområdet och informerar enheten om nyheter samt ger stöd och råd.

Läs mer och ansök

Vi söker verksamhetsansvarig till IVAs Näringslivsråd

Till IVAs Näringslivsråd söker vi en driven verksamhetsansvarig, med stort intresse för entreprenörskap, innovation, näringslivsutveckling och samhällsfrågor. I rollen bidrar du till att forma IVAs verksamhet för att göra skillnad och påverka näringslivs- och samhällsutvecklingen.

Läs mer och ansök

Vi söker enhetschef Forskning och Utbildning

I rollen som enhetschef leder du en personalgrupp bestående av projektledare och projektkoordinatorer. Enheten ansvarar för bemanning och genomförande av projekt inom det forsknings- och utbildningspolitiska området inkl. frågor som berör svensk skola. Enheten ger även administrativt stöd till några av akademiens avdelningar. I tjänsten ingår också arbete som projektledare i enskilda projekt, samt ett uppdrag som temaledare med ansvar att leda akademiens beredningsarbete för framtida projekt inom området, samt arbete med att finansiera nya projekt.

Läs mer och ansök

Kontaktinformation

Åsa Helmbold
HR
Telefon 08 -791 29 30