Förhandsboka R2B Summit 2020

Delta på R2B Summit den 18 mars 2020 och upptäck forskning med bäring på hållbarhet från IVAs 100-lista med potential i världsklass! Så stärks både den egna affären och Sveriges hållbara konkurrenskraft

Du som är ansvarig för forskning och utveckling på ett företag eller en organisation är välkommen att träffa forskare på R2B Summit den 18 mars 2020 på IVA.

IVAs konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm
Hitta hit
Onsdag den 18 mars 2020 12:00 - 09:00

Intressanmälan för företag 

R2B Summit är en nationell mötesplats för forskare från svenska högskolor och universitet och ansvariga för innovation, forskning och utveckling på företag.

Forskarna på  IVAs 100-lista bjuds att presentera sin forskning på R2B Summit. På R2B Summit 2020 presenteras aktuell forskning med bäring på hållbarhet inom teknik och ekonomi. Där presenteras forskningsprojekt som löser miljöproblem och ersätter dåliga lösningar med produkter och tjänster med bättre hållbarhet. Samtidigt ska de ha en potential att stärka företagens konkurrenskraft.

På mötesplatsen tas kontakter för framtida samarbeten kring affärsutveckling av forskningsprojekt. Att träffas ökar förståelsen för varandras förutsättningar till samverkan. Forskarna kan exempelvis hitta nya möjliga vägar att tillämpa sin forskning på och lära sig mer om företagens behov.    

Kontaktinformation

Monica Sannerblom
Projektkoordinator
Telefon 08-791 29 43

Så kan du påverka

Dela

Genom att dela detta seminarium i ditt nätverk hjälper du oss att lyfta dessa viktiga samhällsfrågor.

Delta

Genom att delta i seminariet ökar vi tillsammans vår kunskap i dessa viktiga samhällsfrågor.