Save the date: R2B Summit 2023

R2B Summit är en unik nationell mötesplats för forskare som publicerats på IVAs 100-listor och beslutsfattare med ansvar för innovation, forskning och utveckling på företag och organisationer. Du som deltagare får möjlighet till nya och fördjupade insikter, vidgade nätverk och nya kontakter för tänkbar samverkan. Genom att bygga broar mellan forskningsvärlden och näringslivet ger vi forskning med potential att förändra världen större möjlighet att omsättas till faktisk nytta och ökad svensk konkurrenskraft.

”En väldigt viktig satsning”, ”en oerhört interaktiv dag”, och ”redan idag har jag plockat upp idéer som vi kommer ta vidare”. Det var några reflektioner efter 2022 års R2B Summit

Årets upplaga av R2B Summit är ett heldagsevent som går av stapeln på 7A Posthuset i Stockholm den 4 oktober 2023, och vänder sig till dig som har en ledande position eller ansvarar för innovation, forskning och utveckling, på ett företag eller en organisation.

Tentativt program för dagen

09:00 Registrering

10:00 Plenum: Forskningsresultat, en källa för Sveriges innovation- och konkurrenskraft med näringslivet och samhällets behov i fokus.

11:00-16:30 Möten med forskare från IVAs femte 100-lista i R2B Sessions.

16.30 Plenum med keynotes

17:00 Mingel

Medverkande i programmet

  • Darja Isaksson
  • Marcus Wallenberg
  • Marianne Dicander Alexandersson
  • Malin Mohr
  • Anders Sahlman modererar

Under dagen får du möjlighet att bekanta dig med ett stort antal aktuella forskningsprojekt från svenska lärosäten. Alla med stor potential att skapa nytta, exempelvis genom industriell kommersialisering, affärs- och metodutveckling eller samhällspåverkan.

Mer information om program, forskningsprojekt och andra medverkande tillkommer när vi närmar oss eventet.

Nedan kan du anmäla intresse för att delta vid R2B Summit 2023.

Anmäl intresse här

Kontaktinformation

Malin Mohr
Projektledare
Telefon 073 - 635 93 50