Är du vår nästa vd-assistent?

Till IVAs kansli söker vi nu en ny VD-assistent. I rollen verkar Du dels som personlig assistent till verkställande direktören, dels som administratör som stöd till IVAs operativa verksamhet. Du rapporterar till IVAs vd. 

Som assistent till verkställande direktören är dina huvudsakliga arbetsuppgifter mötesbokningar och hantering av möteskalender, korrespondens, hantering av resor, sammanställning av material och dokument inför t ex möten och utskick. Du verkar också som sekreterare för IVAs ledningsgrupp och IVAs styrelse (presidium). I rollen som administratör ingår stöd till IVAs verksamhet i specifika aktiviteter t.ex. som stöd till projekt, evenemang och seminarier.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av kvalificerade assistentroller, gärna VD-assistent eller motsvarande. Du är van att självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Du är strukturerad och proaktiv. Du är duktig på att nätverka och orädd att ta professionella kontakter. Din roll är bred och varierande, så det krävs att du är en person som tycker om att arbeta med många olika uppgifter samtidigt. Du är duktig på att kommunicera skriftligt och verbalt på såväl svenska som engelska. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt har erfarenhet av Customer Relationship Management (CRM)-system.

IVA erbjuder dig en omväxlande roll i en kunskapsrik organisation. Kontoret är centralt beläget i trivsamma lokaler på Grev Turegatan. IVA månar om sina medarbetare och på kontoret finns idag ca 50 anställda.

Tycker du att detta låter intressant? Välkommen med din ansökan! Söker gör du på www.propell.se. Klicka på "Ansök nu" så guidar vi dig fram. Du kommer först få svara på några korta frågor och därefter bifoga ditt eget CV och personliga brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Fontin på Propell på jessica.fontin@propell.se