Företag från hela Sverige på Näringslivsrådets årsmöte

På seminariet Tillväxt – inte bara i storstad den 26 november medverkar företag från besöksnäring, livsmedel och industri.
201511-IVA-Alsér-Gerger-Öberg-1200px.jpg

–Det finns potential för tillväxt på landsbygden. Det säger Magdalena Gerger, ledamot av Näringslivsrådets styrelse och en av arrangörerna. Duktiga företagare från hela Sverige kommer att berätta om vad som krävs för att lyckas. 

Magdalena Gerger är ansvarig för programmet tillsammans med två andra ledamöter i Näringslivsrådets styrelse: Kristina Alsér, landshövding för Kronobergs län och Johan Öberg, vd för Boston Consulting Group (BCG) i Sverige.

BCG kommer också att presentera en ny studie om hur tillväxten ser ut i olika delar av Sverige. Hur många företag startas? Hur mycket växer de? Det är exempel på frågor som studien tar upp.

Några av de övriga medverkande i seminariet är Yngve Bergkvist, Ishotellet i Jukkasjärvi, Mats Årjes, Skistar, Lars Appelqvist, vd Löfbergs, Titti Jöngren, Grindtorps gård, Gunilla Saltin, vd Södra Cell, Maud Olofsson, ordförande Visita, Johan Andersson, vd Mellby Gård, Anders Sundström, ordförande Swedbank och statssekreterare Eva Lindström, Näringsdepartementet.

Mer information och anmälan.

Läs mer om IVAs Näringslivsråd.

Kontaktinformation

Ann Brunnberg
Kommunikationschef
Telefon 072-077 38 08