Här är bilderna från Prins Daniels Entreprenörsdag

Onsdagen 12 november togs ett nytt viktigt steg inom av ramen för Prins Daniel och hans Fellowship. Det var premiär för Entreprenörsdagen i en absolut fullsatt Wallenbergssal på IVA i Stockholm.

Ett hundratal speciellt inbjudna unga entreprenörer från hela Sverige hade samlats för att inspireras av några av Sveriges mest namnkunniga superentreprenörer.

Prins Daniel sa själv, när han inledde, att han ”var pirrig av förväntan inför den här dagen”. Och visst låg det förväntan i luften. Men när Martin Lorentzon, en av de båda Spotify-grundarna, klev upp på scenen och bjöd alla på både framgångar och misslyckade spreds omedelbart en skön stämning i lokalen.

Prins Daniel premiärpirr förvandlades snabbt till en succépremiär. Och visst var det en imponerande uppställning på scenen med bland annat Cristina Stenbeck, Johan Skarborg och Kristina Lindhe. Sedan följde rundabordssamtal i mindre grupper. Trots väl tilltagen tid vill många entreprenörer inte lämna sina diskussionsrum. Här fanns mycket att lära av varandra och av Prins Daniels många experter som frikostigt bjöd på sig själva och sina bästa råd och tips.