Hedersomnämnande för digitaliserat smålandstvätteri

Genom en hög grad av digitalisering kan Fanhultstvättens följa varje kunds enskilda plagg genom alla delar av tvätten. Detta gav ett hedersomnämnande i Smart industris tävling. Lyssna på Majvor och Patrik i en intervju från prisutdelningen.

Att Fanhultstvätten fick det andra hedersomnämnandet  i en tävling där det stod 50 företag på startlinjen motiverade jury med företaget har arbetat målmedvetet i 40 år för att bli ett smart tvätteri. Genom en hög grad av digitalisering kan alla Fanhultstvättens enskilda användare att följa sitt eget plaggs väg genom tvätteriet. På så sätt har verksamheten blivit mer effektiv samtidigt som alla diskussioner om försvunna plagg är borta. Alla som vill kan nu hålla koll på om kläderna är på tvätten, hur ofta det har tvättats och om det någon gång har lagats.

 – Genom digitalisering kan vi idag erbjuda ett mervärde som våra konkurrenter inte kan matcha. Det gör att vi har nöjda kunder, vilket i sin tur ger oss fler kunder, sa Patrik Svensson under prisutdelningen.