Helena Mehra ny pressansvarig på IVA

Den 28 maj tillträdde Helena Mehra som ny pressansvarig för Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA. Hon ser fram emot att sprida budskapet att IVA är en kraft att räkna med för att puffa samhället i positiv, vetenskapsbaserad riktning.
Helena_Mehra_1.jpg

– Vi är mycket glada över att Helena Mehra nu börjar som pressansvarig, säger Tuula Teeri, vd för IVA. Helena är en erfaren kommunikatör med stort samhällsengagemang, som kommer att stärka IVAs organisation ytterligare.

– Det ska bli fantastiskt att jobba med IVAs nya vd Tuula Teeri och kompetenta medarbetare! Jag ser fram emot att förse omvärlden med faktakunskap inom teknik och ekonomi i en tid där fake news blivit vardag och där journalister behöver bygga förtroende. En bra jobbstart blev det också när Katarina Gunnarsson tilldelades IVAs pris för vetenskaplighet inom journalistiken under veckan, säger Helena Mehra.

Närmast kommer Helena från rollen som digital marketer på InterMail. Innan dess arbetade Helena som kommunikationsansvarig för föreningen Mind, som bland annat drivit uppmärksammade kampanjer om psykisk ohälsa. Helena har även tidigare arbetat som PR-konsult, som pressekreterare för Miljöpartiet i Stockholms läns landsting samt för flera ideella organisationer såsom Plan Sverige.

Helena Mehra nås på 0707-668 997 respektive helena.mehra@iva.se.

Kontaktinformation

Camilla Koebe
Chef kommunikation och näringsliv
Telefon 08-791 29 85