IVA Konferenscenter söker bokningskoordinator med teknikintresse

Brinner du för god service och värdskap i kombination med högt tempo? Har du också ett intresse för digitala lösningar och teknik så är det här tjänsten för dig.
koordinator IVA konferenscenter.jpg

IVA Konferenscenter söker en positiv och engagerad kollega med hög känsla för service.

Som bokningskoordinator kommer du bistå kollegor och gäster med frågor kring möten och event - från bokning till genomförandet samt teknikstöd. För att trivas behöver du vara prestigelös och kunna kombinera samarbete med kollegor och självständigt arbete.

Organisation

Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, är en fristående arena för att påverka samhällsutvecklingen inom områden som utbildning, forskning, innovation, entreprenörskap, hållbarhet, energi, integration och ungas intresse för teknik. IVA är en gränsöverskridande mötesplats för beslutsfattare och experter från akademi, näringsliv och politik.

IVA Konferenscenter öppnade från början för IVAs stora behov av möteslokaler men är sedan många år tillgängligt för alla företag och organisationer som behöver boka möten, seminarier och events.

Om tjänsten

Vi söker dig som passionerat brinner för att sälja och erbjuda våra kunder det bästa upplägget för deras möte eller event. Vi vill alltid överträffa kundens förväntningar och göra det lilla extra som gör stor skillnad. Rollen är till största del administrativ och det krävs att du är noggrann och strukturerad samt kan hålla koll på många detaljer samtidigt.

Vi arbetar aktivt med merförsäljning och i din roll ingår det att hålla visningar, vara med på kundevents och hålla i kundmöten samt att till viss del hantera konferensrumsteknik. Det är meriterande om du har grundläggande tekniska kunskaper samt ett intresse för olika digitala lösningar.

Receptionen innebär välkomnande av gäster, telefonväxel, hantera bud och vissa leveranser. Då vi är ett mindre team så förekommer även sedvanliga arbetsuppgifter på en konferensavdelning såsom möblering, servering och diskplock. Arbetstiden är främst dagtid på rullande schema men det förekommer emellanåt även tidig kvällstid.

Om dig

Du är strukturerad, metodisk och positivt lagd och brinner för service och gästupplevelsen. Det är också viktigt att du är intresserad av verksamhetens försäljning och resultat. Du behöver vara flexibel, prestigelös och ha lätt att anpassa dig till olika situationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom konferensplanering och arbete med bokningssystem samt teknikstöd.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. IVA tillämpar provanställning. Vi sitter i egna lokaler centralt belägna på Grev Turegatan i Stockholm.

Ansökan

Ansökan med CV och ett personligt brev som kort beskriver varför du är intresserad av tjänsten skickas via mail till: rekrytering@iva.se

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande.  

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Charlotta Svedberg på 072-205 23 37. www.ivakonferenscenter.se

Kontaktinformation

Åsa Helmbold
HR
Telefon 08 -791 29 30

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet Aktuellt från IVA skickas varannan tisdag (udda veckor) och ger dig senaste nytt om vad som händer på IVA - och inbjudningar till alla våra evenemang.

Integritetspolicy