IVA söker ekonom/ekonomiassistent

Har du ett stort intresse för siffror och ekonomi? Brinner du dessutom för att hjälpa andra? Hos Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin erbjuds du nu möjligheten till en bred roll där du får vara självgående och ta egna initiativ.
remissvar.jpg

I denna roll arbetar du med ekonomiadministration, främst inom lön och fakturaavstämning. Du har daglig kontakt med verksamhetens externa lönebyrå och ansvarar för att regelbundet kontrollera lönesystemet att uppgifterna stämmer så att lönerna kan betalas ut utan komplikationer varje månad. I rollen ansvarar du även för avstämning och sammanställning av fakturor från förmåns- och pensionssystem. Andra administrativa uppgifter som till exempel hantering och registrering av anställningsavtal, reseräkningar och tidsredovisning förekommer också.

Du ingår i ett team på fyra personer och förutom att arbeta självständigt med dina huvudsakliga ansvarsområden förekommer det även att du behöver stötta övriga i teamet med andra ekonomiuppgifter. Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande ekonomiarbete på företaget.

Läs mer om tjänsten och ansök här.