IVA söker två projektkoordinatorer

koordinator_annons_2.jpg

Rollen innebär koordinering av event, seminarier samt löpande verksamhet med ansvar för de olika temanas kontakter och målgrupper. Rollen innefattar även löpande administrativa uppgifter och ett operativt ansvar för de tekniska lösningar vi nyttjar såsom CRM och digitala mötesplattformar. Rollerna är placerade i våra enheter Framtidens näringsliv respektive Kunskap i världsklass, men uppdrag inom andra delar av IVA kan ingå i tjänsten.

Arbetet präglas i hög utsträckning av både skriftlig och muntlig kommunikation, på svenska och engelska, i förbindelsen med flertalet intressenter och aktörer. Rollen förutsätter ett ansvarstagande och flexibelt arbetssätt.  

Vi söker dig som är självgående, professionell, lyhörd och trivs i rollen som ”spindel i nätet”. Du är en noggrann administratör som nyfiket och lösningsorienterat tar sig an varierande och parallella arbetsuppgifter – högt som lågt, och tycker det är roligt att hantera och arbeta med digitala verktyg. Du har lätt för att skapa relation med andra och kommunicera lösningar efter behov. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är uppmärksam på dina kollegors synpunkter, kompetens och prestationer. Du är även duktig på att planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. 

För att lyckas i rollen bör du:

  • ha högskoleförberedande gymnasieutbildning eller utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig
  • några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • vara en god skribent och ha erfarenhet av affärskorrespondens
  • vara orädd att ta professionella kontakter
  • ha en hög IT mognad. Erfarenheter av CRM, dokumenthanteringssystem och projektstödssystem ses meriterande
  • behärska svenska i tal och skrift på hög nivå
  • behärska engelska i tal och skrift på god nivå

Vad erbjuder vi:

Du kommer att bli en del av en akademisk miljö där kunskap och intresse inom vetenskap, näringsliv och entreprenörskap är stort. Du får möjlighet att arbeta flexibelt med förtroenden att ta ett stort eget ansvar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med bas i IVAs fina lokaler på Grev Turegatan. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan

Du ansöker genom att skicka ditt CV och personliga brev till rekrytering@iva.se . Vi kommer att göra urval och intervjua löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 2 maj 2021. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

I 100 år har Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) varit en mötesplats för Sveriges framtid. IVA samlar kompetens och erfarenhet från cirka 1 300 invalda akademiledamöter och 250 företag. Vi bygger broar mellan näringsliv, offentlig verksamhet, akademi och politik.

IVA är ett lättillgängligt expertorgan fristående från enskilda intressen, ideologier och partipolitik. Vi tror på och verkar för människans förmåga att bidra positivt till samhället genom teknisk och ekonomisk vetenskap.