IVA söker koordinator

Letar du efter möjlighet att bidra till samhällsutvecklingen i Sverige? Är du en skicklig koordinator med hög digital kompetens som gillar ordning och reda och att arbeta tillsammans med andra?
IVA söker koordinator nytt jobb 2.jpg

IVA behöver stärka organisationen i enheten som arbetar med bland annat forskning och utbildning där projekt och aktiviteter hanteras inom områdena högre utbildning, forskning, nyttiggörande av forskning och skola. Som koordinator på IVA arbetar du operativt med administration, projekt- och eventkoordinering. Du får också möjlighet att göra skillnad och påverka samhällsutvecklingen genom IVAs varierande aktiviteter och initiativ.

Organisation

Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, är en fristående arena för att påverka samhällsutvecklingen inom områden som utbildning, forskning, innovation, entreprenörskap, hållbarhet, energi, integration och ungas intresse för teknik. IVA är en gränsöverskridande mötesplats för beslutsfattare och experter från akademi, näringsliv och politik.

Koordinator på IVA

Vi söker dig som är självgående, professionell, lyhörd och trivs i rollen som ”spindel i nätet”. Du är en noggrann administratör som nyfiket och lösningsorienterat tar dig an varierande och parallella arbetsuppgifter. Du har lätt för att skapa relation med andra, kommunicera lösningar efter behov och din digitala kompetens är hög. Vidare har du god samarbetsförmåga och vana av att arbeta i team. Du är även mycket duktig på att planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. 

Arbetsuppgifter

Rollen innebär koordinering och administration av projekt- och arbetsmöten, event, seminarier, nätverk och andra aktiviteter. Rollen innefattar även löpande administrativa uppgifter och dokumentation i bland annat CRM- och dokumenthanteringssystem samt att bistå kollegor med planering, samordning och uppföljning av löpande arbete.

Arbetet präglas i hög utsträckning av både skriftlig och muntlig kommunikation i förbindelsen med flertalet intressenter och aktörer. Rollen förutsätter ett ansvarstagande och flexibelt arbetssätt.   

Utbildning

Minst högskoleförberedande gymnasieutbildning eller utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Akademisk examen inom relevanta områden är meriterande. 

Kunskap och erfarenheter

Vi söker dig som har:

  • några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • en god språkkänsla och vana av affärskorrespondens
  • lätt för att ta professionella kontakter
  • en hög IT mognad med erfarenheter av CRM, dokumenthanteringssystem och projektstödssystem i någon form.
  • behärska svenska i tal och skrift på en mycket hög nivå
  • behärska engelska i tal och skrift på en hög nivå

Det är även meriterande om du har:

  • Erfarenhet av Microsoft system – Sharepoint, Sales Pro, Marketing, Teams etc.
  • Vana vid eventkoordinering och arrangemang av olika storlekar.

Anställning

Som anställd hos IVA får du möjlighet att ta del av och främja högaktuella inlägg i samhällsdebatten, ett brett nationellt och internationellt nätverk samt varierande arbetsuppgifter med möjlighet till utveckling.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, med tillträde omgående. IVA tillämpar provanställning. Vi sitter i egna lokaler belägna på Grev Turegatan i Stockholm.

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev skickas via mail till: rekrytering@iva.se

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dock senast 15 februari. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Kontaktinformation

Åsa Helmbold
HR
Telefon 08 -791 29 30

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet Aktuellt från IVA skickas varannan tisdag (udda veckor) och ger dig senaste nytt om vad som händer på IVA - och inbjudningar till alla våra evenemang.

Integritetspolicy