Nya inspiratörer i Prins Daniels Fellowship

Jessica Nilsson, Jonas Nordlander och Filip Engelbert är nya inspiratörer i Prins Daniels Fellowship. Mer än 40 ledande entreprenörer deltar nu i projektets arbete med att inspirera unga till att satsa på en framtid som entreprenörer.
201609-IVA-PrinsDanielsFellowship-Avito-Northzone-1200px-B.jpg

Jessica Nilsson är partner i riskkapitalbolaget Northzone sedan 2014. Hon jobbar där med företag som Klarna, Matsmart och Fydiq. Jonas Nordlander och Filip Engelbert grundade Avito 2008. Konceptet liknar Blocket och är en marknadsplats på nätet för ryska kunder. Jessica, Jonas och Filip har anslutit till projektet Prins Daniels Fellowship och kommer att delta i det viktiga arbetet med att på olika sätt inspirera unga att våga satsa på entreprenörskap.

Under hösten och våren kommer de tre att medverka vid olika skol- och universitetsbesök som projektet genomför runt om i landet. Under dessa besök berättar de om sina egna erfarenheter som entreprenörer och svarar på frågor från elever på gymnasieskolor och studenter på högskolor och universitet.

Projektet Prins Daniels Fellowship besöker under hösten Borås, Skellefteå och Skövde. Sedan start har över 50 gymnasieskolor och universitet/högskolor besökts. Dessutom driver projektet ett mentorsprogram och varje år arrangeras en entreprenörsdag för unga entreprenörer.

Läs mer om projektet och inspiratörerna.

Kontaktinformation

Jenny Nordlöw
Projektledare
Telefon 070 - 252 96 76