Nycklar till ökad attraktivitet och konkurrenskraft – nu kommer filmen

Den 4 november var det premiär för filmen Nyckeln till attraktion som tagits fram av Attraktionskraft för hållbar tillväxt. Du kan se den här. Den kommer att användas när projektet nu går in i en fas med många utåtriktade aktiviteter. 

-  I filmen försöker vi att på enkelt sätt beskriva hur ökad attraktions- och konkurrenskraft ligger bakom Sveriges förvandling från fattigt bondesamhälle till ett av väldens rikaste. Nyckeln till framgången är vår förmåga till ständig omvandling. Filmen påminner också  om att vårt framtida välstånd inte kan tas för givet. Det måste erövras av varje generation i en allt hårdare internationell konkurrens, säger Jan Westberg, kommunikationsansvarig för Attraktionskraft för hållbar tillväxt.

- Vi hoppas att många kommer att använda filmen i olika sammanhang när attraktions- och konkurrenskraftsfrågor diskuteras, precis som vår film om innovation har gjort.

Filmen har gjorts i samarbete med Haj Creatives med projektgruppen Anders Meisner, animatör, Hans von Corswant, illustratör, Jesper Tillberg, copywriter och Anna Blank projektledare.

Kontaktinformation

Jan Westberg
Kommunikationsansvarig
Telefon 08-791 30 49