Prins Daniels Fellowship besöker Uppsala

Den 5 april åker Prins Daniels Fellowship till Uppsala för att besöka Lundellska skolan. Där väntar samtal med gymnasieelever och förhoppningen är att besöket ska inspirera flera av dem till att våga tro på en framtid som entreprenör.
prins_daniels_entreprenorsdag_pa_iva-8-1200px.jpg

Med på resan är, förutom Prins Daniel, superentreprenörerna Saeid Esmaeilzadeh, Serendipity innovations, Caroline Walerud, Volumental och Jacob de Geer, iZettle. Moderator Leo Razzak leder ett samtal om erfarenheter, lärdomar och viktiga insikter som Prinsen och superentreprenörerna vill dela med sig av till eleverna.

Programmet startar med en aulaföreläsning och därefter får några elever tid att prata mer ingående om entreprenörskap, egna idéer och framtidsdrömmar i rundabordssamtal tillsammans med Prinsen och inspiratörerna.

Prins Daniels Fellowship är ett långsiktigt samarbete mellan Prins Daniel, IVA samt framstående entreprenörer och företagsledare. Projektet, som lanserades i januari 2013, har som vision att få fler unga människor att se entreprenörskap som ett alternativ och att bidra till att de som vill bli entreprenörer ska våga ta steget. Långsiktigt är förhoppningen att projektet ska bidra till en mer gynnsam kultur för entreprenörskap och en mer tillåtande attityd till risk och misslyckande.

Projektet stöds av Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank och Ingvar Kamprad. Besöken på gymnasieskolor arrangeras med hjälp av Ung Företagsamhet.

Kontaktinformation

Jenny Nordlöw
Projektledare
Telefon 070 - 252 96 76