Projektkoordinator IVA

Till IVAs kansli söker vi nu en projektkoordinator. Rollen innebär arbete med administration och samordning inom IVAs projekt och andra aktiviteter.
projektkoordinator_iva_1200px.jpg

Du blir en av ca 50 medarbetare på IVAs kansli med projektledare, koordinatorer, kommunikatörer, administratörer och experter. Du ingår i ett team på ca 10 medarbetare i en av IVAs operativa enheter.

Exempel på arbetsuppgifter är administration inom IVAs projekt och andra aktiviteter. Det kan till exempel handla om hantering av möten, event och seminarier. Viktiga arbetsuppgifter är administration och dokumentation med hjälp av IVAs CRM- och dokumenthanteringssystem.

Vi tror att Du har arbetat i liknande roller tidigare och har erfarenhet av projektadministration. Du är van att självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Många parallellt pågående aktiviteter kräver att Du har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt. Du är representativ och orädd att ta professionella kontakter. Du är duktig på att kommunicera skriftligt och verbalt på såväl svenska som engelska. Du är en van användare av Office-paketet samt har erfarenhet av CRM-system. Den vi söker är företagsam och social, och tycker om ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter.

Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) grundades 1919 och har till uppgift att ”till nytta för samhället främja tekniska och ekonomiska vetenskaper samt näringslivets utveckling”. Våra medarbetare delar ett engagemang för samhällsfrågor och vi söker Dig som också vill vara med och bidra.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag är 12 februari. För mer information, kontakta vice vd Johan Weigelt, johan.weigelt@iva.se  eller ekonomichef Lotta Thörn lotta.thorn@iva.se eller 

Kontaktinformation

Johan Weigelt
Akademisekreterare och vice vd
Telefon 08-791 29 44