”Starta företag med en person olik dig själv”

Motgångar, drivkrafter och teamarbete var några av de ämnen som eleverna ville diskutera under Prins Daniels Fellowships besök i Sundsvall igår. Prins Daniel och entreprenörerna Martin Lorentzon, grundare av Spotify och Isabella Löwengrip, grundare av bl.a. Löwengrip Care & Color, gav sina bästa entreprenörstips till nyfikna elever.

Intresset var stort när Prins Daniels Fellowship besökte Hedbergska skolan och Mittuniversitetet i Sundsvall igår. Besöket sker inom ramen för IVAs projekt Prins Daniels Fellowship, som syftar till att inspirera unga till att bli entreprenörer.

Dagen började med ett scensamtal på Hedbergska gymnasiet.  Att starta företag med en person olik dig själv, som kompletterar dina svagheter och styrkor, var ett av tipsen som både Isabella och Martin lyfte fram under samtalet.  

Efteråt var det dags för rundabordssamtal där eleverna fick ställa frågor om entreprenörskap och berätta om sina egna affärsidéer.

På eftermiddag serverades en lunch på Mittuniversitetet och därefter scensamtal och rundabordssamtal med studenter. 

Mer om besöket finns i Expressens artikel

Nästa skolbesök sker i Lund den 31 maj. Då deltar Prins Daniel tillsammans med entreprenörerna Niklas Adalberth, Lisa Lindström och Estelle Bodén.

Läs mer om Prins Daniels Fellowship här

Kontaktinformation

Jenny Nordlöw
Projektledare
Telefon 070 - 252 96 76