Anmäl ditt intresse till Studentrådets mentorskapsprogram

Bästa IVA-ledamöter och medlemmar i Näringslivsrådet, varmt välkomna att nu anmäla ert intresse till andra omgången av Studentrådets uppskattade mentorskapsprogram!
nadir-syzygy-den6gTowZKs-unsplash.jpg

Studentrådets mentorskapsprogram syftar till att främja kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan studenter och ledamöter/NR-medlemmar. Studentrådet består av engagerade studenter från Sveriges universitet och högskolor med civilingenjörsutbildningar, Sveriges lantbruksuniversitet och handelshögskolorna i Stockholm och Göteborg.

Mentorskapsprogrammet, som är ett initiativ från Studentrådet, pågår under cirka ett års tid med start efter sommaren fram till och med våren 2022. IVA-ledamöter och NR-medlemmar matchas med Studentrådets 13 medlemmar utifrån intresse, så det är först till kvarn som gäller. Det är upp till mentor och adept att tillsammans komma överens om antal digitala träffar, men minst fyra tillfällen rekommenderas. Gärna fler!

Tio studenter och tretton ledamöter deltog i den första omgången av programmet, som nyligen avslutades. Samtliga är mycket nöjda med programmet och cirka 90 procent uppger att de kommer att fortsätta hålla kontakt även efter programmets slut. En IVA-ledamot nämner året som gått som ett ”program av nya tankar”. Flera av de deltagande studenterna lyfter värdet av att lära sig från någon med erfarenhet inom områden som man själv är intresserad av, men även chansen att få dela med sig av sina egna funderingar och synsätt.

Vi hoppas självklart att du är intresserad av att delta och bidra med din erfarenhet.
Om du tycker det här låter intressant fyll i formuläret nedan, så försöker vi på bästa sätt matcha dig med en studentrådsmedlem. Allt beroende på din erfarenhet och era gemensamma intressen.

Anmäl dig här!


Läs mer om IVAs Studentråd

Kontaktinformation

Helena Mehra
Kommunikationsansvarig Forskning & Utbildning
Telefon Tel: 08-791 29 42