Trollhättan får besök av Prins Daniels Fellowship

Idag besöker Prins Daniels Fellowship Trollhättan. Delegationen besöker Magnus Åbergsgymnasiet och Högskolan i Trollhättan för att prata om entreprenörskap med elever och studenter. Syftet är att inspirera de unga att våga satsa på en framtid som entreprenörer.

Delegationen består, förutom Prins Daniel, av entreprenörerna Lena Patriksson Keller, Patriksson Communication, Anna Stenberg, Women Executive Search och Martin Lorentzon, Spotify. Samtalen på scenen leds av moderator Leo Razzak.

På förmiddagen besöker Prins Daniels Fellowship Magnus Åbergsgymnasiet. En aulaföreläsning inleder dagen, och därefter får 30 särskilt intresserade elever chansen att delta i rundabordssamtal med entreprenörerna och Prinsen. Syftet är att de ska få möjlighet att prata om egna företagsidéer och funderingar om livet som entreprenör. Under eftermiddagen styr delegationen mot Högskolan och ett liknande program som på förmiddagen erbjuds studenterna.

Skol- och universitetsbesöken är en av huvudaktiviteterna inom projektet Prins Daniels Fellowship. Varje år besöks 6-9 orter i Sverige och under de fyra år projektet pågått har över 50 lärosäten fått besök.

Se intervju med Prins Daniel från Högskolan i Trollhättan här.

Foto: Andreas Borg, Högskolan Väst

Kontaktinformation

Jenny Nordlöw
Projektledare
Telefon 070 - 252 96 76