Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Den gröna samhällsomvandlingen i norr: Lokala och nationella lösningar

Välkommen till det sjätte och avslutande seminariet om möjligheter och utmaningar kopplade till den gröna omställningen i norra Sverige, arrangerade av IVA Nord i samverkan med Luleå tekniska universitet, Umeå universitet, Högskolan i Gävle och Mittuniversitetet. Värd för detta sammanfattande seminarium är IVA i Stockholm.

Event information

Tid
Plats

IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

Seminariet sänds även digitalt.

Information

Webbinarium: Kostnadsfritt

Seminarium: Kostnadsfritt

Under seminariet presenteras och diskuteras några av de centrala frågor som lyfts under tidigare seminarier kring samhällsomvandlingen i norr. Vilka är utmaningarna och hur kan de bidra till den nödvändiga gröna omställningen?

Program och medverkande publiceras inom kort. 

Välkommen att delta på plats, eller digitalt via streaming.

IVA Nord, en av noderna i Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademiens (IVA) nationella nätverk, arrangerar under 2023-2024 ett antal seminarier med regionala lärosäten som värdar. Seminarieserien syftar till att medvetandegöra vad som krävs för att genomföra den gröna omställningen i norra Sverige, och i samverkan mellan näringsliv, akademi och andra samhällsaktörer hitta lösningar för att påverka i en positiv och hållbar riktning. 

Moderator för hela seminarieserien är Lisa Ek, Nordic Strategy Partners.

Streamingen av seminariet visas öppet på den här sidan. Vill du få en påminnelse i din mejl innan det startar? Anmäl dig till digitalt deltagande via bokningsknappen.

Se hela seminarieserien: Den gröna samhällsomvandlingen i norr

Eva Lagerblad

Eva Lagerblad

Koordinator

Teknik och ekonomi

Telefon: 0709-48 06 80