Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Studiebesök på GoCo Health and Innovation City

IVA Väst bjuder in till ett exklusivt studiebesök på GoCo Health and Innovation City – Göteborgs nya innovationskluster för hälsa och Life science.

Event information

Tid
Plats

GoCo Health and Innovation City, Göteborg

Information

Seminarium: Kostnadsfritt

Här utvecklas en gemensam plattform på över 200 000 kvadratmeter som ska attrahera forskare, entreprenörer och talanger från hela världen att samverka och hitta lösningar på våra globala hälsoutmaningar.

Under besöket bjuds vi på:

  • En inledande presentation och översikt av GoCo Health and Innovation City, vars vision är att skapa ett innovationskluster i världsklass för hälsa – där samverkan är inbyggd i kärnan. Vad är bakgrunden till initiativet, och vilka partnerskap bygger det på? Hur ska GoCo integreras i Göteborgs redan betydande ekosystem för Life science i Norden, och vilken roll kommer det att spela för att främja forskning, utveckling och kommersialisering inom området?
  • En guidad tur genom GoCo:s imponerande anläggning, där vi får se och uppleva avancerad fastighetsautomation i praktiken och veta mer om hur den används för att skapa en arbetsmiljö som främjar innovation, hållbarhet och samarbete.
  • Möjlighet att träffa ett av företagen som är en del av GoCO, XiVivo, och få insikt i hur de drar nytta av att vara en del av innovationsklustret och hur samarbetet med andra aktörer ser ut.

Vi bjuder också på lättare förtäring.

Vi ser fram emot att välkomna dig till GoCo Health and Innovation City! 

Gustaf Wahlström

Gustaf Wahlström

Koordinator

Entreprenörskap

Telefon: 0702 - 95 94 24