Ansök till Prins Daniels Fellowships mentorprogram

Mentorprogrammet riktar sig till entreprenörer under 40 år, som vill få stöd och hjälp att utveckla sitt företag med hjälp av en mentor. Ansök idag - eller senast den 8 september, 2022.
202106-iva-prinsdanielsfellowship-mentorprogram-1200px-1024x576.jpg

Prins Daniels Fellowships mentorprogram ger ett antal utvalda entreprenörer möjlighet att under två års tid få stöd att utveckla sitt företag och sig själv som entreprenör, med hjälp av en mentor som är handplockad från det svenska eller utländska näringslivet.

Mentorprogrammet är öppet för entreprenörer under 40 år. Företaget ska ha startats efter år 2012 och omsätta minst 5 miljoner kronor eller vara ett start up-företag med goda tillväxtmöjligheter. Den som ansöker ska vara VD eller grundare av företaget.

Programmets innehåll

  • Individuella träffar med en utvald mentor som matchas helt efter adeptens behov.
  • Inspirationsföreläsningar, företagsbesök, nätverksträffar och andra skräddarsydda aktiviteter.
  • Deltagande i övriga aktiviteter som arrangeras inom ramen för Prins Daniels Fellowship.

Mentorer

Prins Daniels Fellowships mentorer är speciellt utvalda för programmet. Matchningen sker efter adeptens behov och önskemål. Bland de tidigare mentorerna finns några av Sveriges mest framgångsrika företagsledare och entreprenörer. 

Läs mer och ansök här

Prins Daniels Fellowship är ett initiativ som drivs av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) i samarbete med Prins Daniel. Vi inspirerar unga till entreprenörskap och stöttar unga entreprenörer. Målsättningen är att skapa förutsättningar för att fler unga ska våga ta steget att starta eget och att främja utveckling och tillväxt hos unga entreprenörer.

Kontaktinformation

Frida Olander
Projektledare
Telefon 073 -141 84 97