Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Ansök till Prins Daniels Fellowships mentorprogram

Ta chansen att under två års tid få stöd att utveckla ditt företag och dig själv som entreprenör. Prins Daniels Fellowships mentorprogram för unga entreprenörer är nu öppet för ansökningar. Programmet startar 2024 och löper till och med 2025.

Prins Daniels Fellowship är ett initiativ som drivs av IVA i samarbete med Prins Daniel för att inspirera unga till entreprenörskap och stötta unga entreprenörer.

Mentorprogrammet är öppet för entreprenörer under 40 år och ger adepterna möjlighet att under två års tid få stöd att utveckla sitt företag och sig själv som entreprenör. Du som ansöker ska vara VD eller grundare av ett företag som har startats efter år 2013, och idag omsätter minst 5 miljoner kronor eller är ett start up-företag med goda tillväxtmöjligheter.

Mentorerna är handplockade från svenskt och internationellt näringsliv och matchningen görs efter adeptens behov och önskemål.

Läs mer och ansök här – senast den 8 september.

citat tecken

Jag är otroligt glad och tacksam för att få vara med i mentorprogrammet. Min mentor har kommit med många goda råd för att accelerera tillväxten i Beet och har varit ett viktigt bollplank. Det har även blivit många givande samtal med alla duktiga entreprenörer, och det kontaktnät som byggs upp är verkligen ovärderligt.

Martin Rengfjord, Beet. Adept 2017-2019

Frida Olander

Frida Olander

Projektledare Prins Daniels Fellowship

Externa relationer

Telefon: 0731 - 41 84 97