Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Q&A IVAs 100-lista

IVAs årliga 100-lista sätter ljuset på samtida forskning, och underlättar för forskare, företag och omgivande samhälle att hitta varandra och tillsammans skapa innovation och nya affärsmöjligheter. Hitta allt du behöver veta om 100-listan här. Ansökan till IVAs 100-lista 2024 öppnar den 16 maj.

Om IVAs 100-lista

Om ansökan till IVAs 100-lista

Om urvalet

Om IVAs stöd och ansvar

IVAs 100-lista

IVAs årliga 100-lista lyfter fram en mångfald av forskningsprojekt från svenska lärosäten, på aktuella teman. Alla med potential att skapa nytta, genom kommersialisering, affärs- och metodutveckling eller samhällspåverkan. 

Genom att bygga broar mellan forskningsvärlden och näringslivet ger vi forskning med potential att förändra världen större möjlighet att omsättas till faktisk nytta.

Till IVAs 100-lista

Tips för forskare

Är du intresserad av hur din forskning kan komma till nytta i samverkan med näringsliv och samhälle? Vill du vara med på IVAs 100-lista? Är du med på 100-listan och ska delta i R2B Summit? Ta del av användbara tips, guider och länkar här.

Nytta för näringslivet

Vill du veta hur du kan använda dig av IVAs 100-lista för att hitta tänkbar forskning att affärsutveckla eller samverka med? Ta del av inpirerande exempel.

Kontakt

Malin Mohr

Projektledare

Entreprenörskap

Telefon: 0736 - 35 93 50